Obducat erhåller en order till ett värde om ca 1,2 MSEK från en existerande kund i Kina


OBDUCAT AB:s (publ) dotterbolag Obducat Europe GmbH, en ledande leverantör av systemlösningar för litografiprocesser, har erhållit en order från en existerande kund i Kina, för leverans av ett QS resist process system. Ordervärdet uppgår till cirka 1,2 miljoner SEK.

QS systemet är konfigurerat för att utföra beläggningsprocesser av olika typer av fotoresister. Ytterligare information kan inte avslöjas för närvarande till följd av konfidentialitetskrav.  

QS systemet kommer att levereras vid årsskiftet.

För mer information, var god kontakta:

Henri Bergstrand, Styrelseordförande: 046-10 16 00 eller 0708-88 72 45
Patrik Lundström, Koncernchef/VD: 046-10 16 00 eller 0703-27 37 38

Om Obducat AB (publ)

Obducat AB utvecklar och levererar teknologier, produkter och processer för produktion och replikering av avancerade mikro- och nanostrukturer. Obducats tjänster och produkter riktar sig i första hand till expansiva företag inom LED, OLED, halvledar-, display-, biomedicinska- och MEMS-industrierna. Obducats teknologier omfattar nanoimprintteknik, ytebeläggningsteknik och våtprocessningsteknik. Obducat har kontor i Sverige, Tyskland och Kina med huvudkontor i Lund. Bolaget är ett publikt aktiebolag. Aktien är noterad på NGM Main Regulated Equity. Läs mer på www.obducat.com.

Download / Ladda ner
Back / Tillbaka
Go to Top