Obducat har lanserat en ny hemsida, tillgänglig på www.obducat.com (samma adress som tidigare). Det är ett första steg i det tidigare kommunicerade arbetet med att öka Obducats externa kommunikation och synlighet på marknaden.

Målet med den nya hemsidan är att ge marknaden tydlig information om Obducat och dess verksamhet. Hemsidan innehåller relevant och tydlig information för investerare med finansiella rapporter, aktuella företagsnyheter, events och VD-intervjuer. Kunder och andra intressenter hittar enkelt information om vårt marknadserbjudande, våra produkter och teknologier.

För mer information, var god kontakta:

Patrik Lundström, Arbetande styrelseordförande och koncernchef: 046-10 16 00 eller 0703-27 37 38 

André Bergstrand, t.f. VD och CFO: 046-10 16 00 eller 0703-27 37 32            

Om Obducat AB (publ)

Obducat AB utvecklar och levererar teknologier, produkter och processer för produktion och replikering av avancerade mikro- och nanostrukturer. Obducats tjänster och produkter riktar sig i första hand till expansiva företag inom LED, OLED, halvledar-, display-, biomedicinska- och MEMS-industrierna. Obducats teknologier omfattar nanoimprintteknik, ytebeläggningsteknik och våtprocessningsteknik. Obducat har kontor i Sverige, Tyskland och Kina med huvudkontor i Lund. Bolaget är ett publikt aktiebolag. Aktien är noterad på NGM Main Regulated Equity. Läs mer på www.obducat.com.