OBDUCAT AB:s (publ) dotterbolag solar-semi GmbH, en ledande leverantör av systemlösningar för litografiprocesser, har bytt namn till Obducat Europe GmbH.

Obducat AB (publ) kan idag meddela att namnet på dotterbolaget solar-semi GmbH har formellt ändrats till Obducat Europe GmbH genom registrering i det tyska handelsregistret

Solar-semis hemsida, www.solar-semi.com, kommer att integreras med Obducats hemsida www.obducat.com under den kommande månaden. E-mailadresser till anställda på solar-semi kommer att ändras till förnamn.efternamn@obducat.com.Under tiden kommer e-mail som skickas till solar-semis domän att automatiskt omdirigeras till Obducats domän.

Inga andra förändringar än just namnbytet till Obducat Europe GmbH har gjorts. Bolagets verksamhet, personal, organisationsnummer, registrerad adress och telefonnummer förblir oförändrade.

För mer information, var god kontakta:

Patrik Lundström, VD: 046-10 16 00 eller 0703-27 37 38  

Björn Segerblom, Styrelseordförande:  046 10 16 00 eller +852 6071 2250

 

Om Obducat AB (publ)

Obducat AB (publ) utvecklar och levererar teknologier, produkter och processer för produktion och replikering av avancerade mikro- och nanostrukturer. Obducats tjänster och produkter riktar sig i första hand till expansiva företag inom LED, OLED, halvledar-, display-, biomedicinska- och MEMS-industrierna. Obducats teknologier omfattar nanoimprintteknik, ytbeläggningsteknik och våtprocessningsteknik. Obducat har kontor i Sverige, Tyskland och Kina med huvudkontor i Lund. Bolaget är ett publikt aktiebolag med säte i Malmö. Obducats B-aktier och B-preferensaktier är noterade på NGM Equity. Läs mer på www.obducat.com och www.solar-semi.com