Till vårt Huvudkontor i Lund söker vi en

Produktionstekniker

Tjänstebeskrivning Som Produktionstekniker hos Obducat får du möjlighet att utvecklas samt att arbeta självständigt och varierat. Du kommer bland annat att arbeta med produktion och interna fabriksgodkännanden före leverans till kund samt koordinering med inköp avseende lagerstatus och inköpsbehov.
Exempel på arbetsuppgifter
Som Produktionstekniker kommer du att arbeta med att bygga olika typer av litografimaskiner samt utföra fabrikstester tillsammans med kunderna.
Kvalifikationer och personliga egenskaper Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarsfull, har ett ordningssinne och har ett stort intresse för teknik. Du är självgående såväl som en teamplayer, initiativtagande och har en god förmåga att se lösningar till tekniska utmaningar. Vi ser också att du besitter en god kommunikationsförmåga, har intresse att bidra med egna idéer kring kontinuerligt förbättringsarbete samtidigt som du är lyhörd och nyfiken på vad kollegor har att bidra med.
Det förväntas att du ha en god förståelse för mekanik, pneumatik och elektronik samt förmåga att hantera diskussioner med leverantörer avseende tekniska aspekter.

För att lyckas i rollen krävs

  • Högskoleingenjör med inriktning mot el/elektronik, driftunderhåll, automation eller liknande som kan vara relevant.
  • Några års erfarenhet av arbete från produktion inom mekanik, elektronik, pneumatik.
  • God verktygsvana är ett krav.
  • Goda kunskaper i engelska i tal- och skrift då det är vårt koncernspråk och den absoluta merparten av kunderna är internationella företag.
  • Krav B Körkort.
  • Tjänsteresor till Europa, Asien samt Nordamerika kan komma förekomma.

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter avseende produktion av utrustning för halvledartillverkning är meriterande.
Övrigt Start: Enligt överenskommelse. Anställningsomfattning: Heltid Tjänstgöringsort: Lund
Vänligen skicka din ansökan till career@obducat.com. Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!